Yksityisyys ja turvallisuus

Tietojen kerääminen ja käyttö

Käyttämällä tätä sivustoa tunnustat, että olet tutustunut tietosuojaselosteemme ja datankäyttösuostumuksemme ehtoihin ("Tietosuojaseloste ja suostumus") ja hyväksyt, että meillä on oikeus kerätä, käyttää ja siirtää henkilökohtaisia tietojasi ja käyttäjätietojasi edellä mainittujen mukaisesti. Jos et hyväksy näitä ehtoja, voit olla käyttämättä sivustoamme. Älä siinä tapauksessa jätä mitään henkilökohtaisia tietoja tämän sivuston kautta. Tämä Tietosuojaseloste ja suostumus on osa sivustomme käyttöehtoja, ja niitä noudatetaan ja tulkitaan Yhdysvaltojen Floridan osavaltion lakien mukaisesti. Suostut, että sivuston käytöstäsi aiheutuvat riidat käsitellään yksinomaan Floridan osavaltion hallintoalueella. Lexyl kerää tietoja käyttäjistään useissa eri sivustonsa kohdissa.

Muutoksia tietosuojaselosteeseen ja suostumukseen

Tämä sivusto ja yrityksemme ovat jatkuvassa muutoksessa, minkä johdosta Lexylin on pakko aika ajoin tehdä muutoksia tähän Tietosuojaselosteeseen ja suostumukseen. Lexyl pidättää oikeuden muokata tätä Tietosuojaselostetta ja suostumusta milloin tahansa ja silloin tällöin ilman ennakkoilmoitusta. Pyydämme, että käyt selosteen läpi aina silloin tällöin ja erityisesti ennen kuin luovutat henkilökohtaisia tietojasi. Tämä Tietosuojaseloste ja suostumus päivitettiin viimeksi 03/05/2019. Jos jatkat sivuston käyttöä tämän Tietosuojaselosteen ja suostumuksen mahdollisten muutosten jälkeen, tämä tulkitaan siten, että hyväksyt uudistetun Tietosuojaselosteen ja suostumuksen ehdot.

Määritelmät

"Aggregoidut tiedot" sisältävät asiakasdemografioita ja asiakkaiden kiinnostuksenkohteita ja käyttäytymismalleja, jotka perustuvat henkilökohtaisiin tietoihin ja muihin meille luovutettuihin tietoihin, joita kerätään ja analysoidaan yhdistellysti ja anonyymisti.

"Henkilötiedoilla" tarkoitetaan kaikkea sellaista tietoa, jonka perusteella yksilön henkilöllisyys voidaan päätellä, mukaan lukien yksilön nimi ja sähköpostiosoite.

"Julkisilla tiedoilla" tarkoitetaan mille tahansa sivuston julkiseen osaan, kuten ilmoitustauluille, keskusteluhuoneisiin ja kommenttikenttiin, lisättyä tietoa. Keskustelua asiasta löytyy Sääntöjemme ja ehtojemme kohdasta "Julkinen ja pyytämätön neuvo".

"Pyytämättömät tiedot" tarkoittavat ideoita kaikista uusista tuotteista ja olemassa olevien tuotteiden muutoksista sekä muuta pyytämätöntä viestintää. Pyytämättömän tiedon mukana luovutettuja henkilökohtaisia tietoja käsitellään tässä Tietosuojaselosteessa ja suostumuksessa määritetyllä tavalla.

"Käyttäjätiedoilla" tarkoitetaan kaikkea sivuston käyttäjistä passiivisesti kerättyä dataa jolla ei voida tunnistaa yksilöllistä käyttäjää, mukaan lukien esimerkiksi sivun käyttöä koskeva tilastollinen tieto. Tässä Tietosuojaselosteessa käytetyt sanat "sinä" ja sen eri muodot tarkoittavat kaikkia tämän sivuston käyttäjiä.

Mitä tietoja keräämme?

Meille luovuttamasi tieto: Keräämme henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, syntymäaikasi, sähköpostiosoitteesi tai osoitteesi sinulta silloin, kun rekisteröidyt tämän sivuston käyttäjäksi vapaaehtoisesti. Keräämme henkilökohtaisia tietoja tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen ja parantaaksemme ja markkinoidaksemme Lexylin palveluita. Lexyl saattaa säilyttää käyttäjien henkilötietoja itse tai ne voivat olla säilössä Lexylin kumppaneiden, toimijoiden ja palveluntarjoajien ylläpitämillä ja omistamilla palvelimilla. Lexyl pidättää oikeuden näihin tietokantoihin ja niiden sisältämiin tietoihin.

Kun käyt verkkopalveluidemme sivuilla, voimme kerätä tiettyjä tietoja laitteeltasi automaattisesti. Tietyissä maissa, kuten Euroopan talousalueen jäsenmaissa, näitä tietoja voidaan pitää henkilötietoina sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Automaattisesti keräämiimme tietoihin sisältyy esimerkiksi tiedot, kuten IP-osoitteesi, laitetyyppisi, yksilöllinen laitetunnistenumerosi, selaintyyppisi (kuten Firefox, Safari tai Internet Explorer), internet-palveluntarjoajasi, käyttöjärjestelmäsi ja mobiilidatan palveluntarjoajasi. Verkkosivuston käyttäjiltä voidaan lisäksi kerätä tietoja, kuten verkkosivu, jota selattiin ennen palveluumme siirtymistä sekä verkkosivu, jonne palvelustamme siirryttiin, sekä maantieteellinen sijainti maan tai kaupungin tarkkuudella. Saatamme lisäksi kerätä muita teknisiä tietoja, kuten laitteesi tapaa olla vuorovaikutuksessa verkkopalveluidemme kanssa, mukaan lukien vieraillut verkkosivustot ja klikatut linkit. Tällaisten tietojen kerääminen auttaa meitä ymmärtämään verkkopalveluidemme vierailijoita ja sivustoja, joilta he tulivat ja mikä verkkopalveluidemme sisältö heitä eniten kiinnostaa. Käytämme näitä tietoja sisäisiin analytiikkatarkoituksiin sekä parantamaan verkkopalveluidemme laatua ja vastaavuutta vierailijoidemme tarpeisiin esimerkiksi personoimalla käyttäjäkokemuksia, räätälöimällä hakuja ja näyttämällä vierailijoita kiinnostavia mainoksia. Saatamme lisäksi käyttää näitä automaattisia tietoja petosten ennaltaehkäisyyn ja tunnistamiseen. Nämä tiedot ja henkilötietosi saatetaan lisäksi yhdistää evästeisiin, joilla varmistetaan verkkopalveluidemme kunnollinen toiminta, jotka tallentavat matkahakusi palvelussamme ja jotka keräävät tietoa siitä, miten käytät verkkopalveluitamme. Lisätietoja löydät osiosta ”Evästeet” alempana.

Jos olet yritysasiakkaan työntekijä, myyjä tai muunlainen yrityskumppani, kuten hotellin omistaja, hotellin johtaja tai matkatoimiston työntekijä, kerättyihin tietoihin voi lisäksi sisältyä työnantaja, työntekijän tunnusnumero tai muita asiaankuuluvia tietoja.

Saatamme lisäksi käyttää henkilötietojasi muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu osiossa ”Miten käytämme tietojasi” alempana.

Kun käytät yhtä älypuhelimesi, tablettisi tai muiden alustojen sovellusta (Sovellus tai yhdessä Sovellukset), voimme lisäksi kerätä tietoja, kuten:

Tietoja avaamiesi ja käyttämiesi Sovellusten toiminnoista. Nämä tiedot auttavat meitä tunnistamaan asiakkaitamme kiinnostava Sovellusten osa-alueet, jolloin voimme parantaa Sovelluksia jatkuvasti. Laitteesi yksilöllinen laitetunniste (unique device identifier, ”UID”). Kukin Sovellus lähettää meille laitteen UID:n, joka on laitteesi uniikki joukko numeroita ja merkkejä. Käytämme tätä kun Sovellus ensin avataan, jotta voimme vahvistaa markkinointiverkostoillemme latausten määrän, joka on seurausta markkinoijien mainosbannereiden ja muiden vastaavien markkinointielementtien klikkauksista. Jos tiedossamme on sähköpostiosoitteesi, yhdistämme sen nykyiseen UID:hen/evästetunnisteeseen, mikä takaa palvelun sujuvan käytön kaikilla laitteillasi. Nykyisen sijaintisi tiedot. Kun käytät Sovelluksen ”löydä nykyisen sijaintisi lähellä olevia hotelleja”- tai muita vastaavia toimintoja, jotka perustuvat sijaintiin tai muulla tavalla tarjoavat sijaintiin perustuvia palveluita, käytämme nykyistä sijaintiasi koskevia tietoja, joita laitteesi GPS tai muuta vastaavat teknologiat tuottavat, näyttämään sinua koskevia tietoja tai muuta sijaintia koskevia tietoja. Keräämme sijaintitietoja vain, jos nimenomaisesti käytät sijaintiin perustuvaa ominaisuutta. Lisäksi voit estää sijaintitietojen keruun milloin tahansa puhelimesi asetuksista. Virheraportointitiedot. Nämä tiedot auttavat meitä tutkimaan virhettä ja parantamaan Sovelluksen tulevien versioiden toimintavarmuutta. Näiden raporttien osana Sovellus lähettää meille tietoa laitetyypistä ja -versiosta, virheen tapahtuma-ajasta, käytetystä ominaisuudesta sekä sovelluksen tilasta virheen aikana. Saatamme käyttää tätä tietoa virheen tutkimiseen ja korjaamiseen sekä auttamaan sinua viimeistelemään virheen mahdollisesti keskeyttämän varauksen. Voit hallita Sovelluksen meille lähettämiä tietoja. Voit tehdä näin joko muuttamalla Sovelluksen asetuksia sen asetuksista tai muuttamalla mobiililaitteesi asetuksia. Voit vaihtoehtoisesti poistaa Sovelluksen kokonaan ja käyttää palveluitamme ainoastaan verkkosivujemme kautta.

Jos käytät verkkopalveluidemme sosiaalisen median toimintoja tai vastaavia palveluita sosiaalisen median palveluntarjoajan kautta, saatamme saada tietoomme sinua koskevia tietoja kyseisen sosiaalisen median palveluntarjoajan kautta heidän tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

Kun käytät sosiaalisen median toimintoa ja jos olet sisällyttänyt henkilötietojasi sosiaalisen median tiliisi, saatamme saada tietoomme tietoja, kuten nimesi, profiilikuvasi, sukupuolesi, syntymäpäiväsi, sähköpostisoitteesi, kaupunkisi ja mitä muuta tahansa tietoa, jonka olet asettanut julkiseksi. Yksityisyysasetuksistasi riippuen saamme tietoomme sosiaalisen median palvelulle antamiasi tietoja sijainnistasi (”Sijantitiedot”), joiden avulla voimme tarjota sinulle sinua kiinnostavaa sisältöä. Emme säilytä tai käytä mitään tietoja, jotka koskevat kavereitasi, joihin olet yhteydessä sosiaalisen median palvelussa.

Saatamme lisäksi saada sosiaalisen median palveluntarjoajilta tietoja siitä, miten käytät Sovellusta heidän sivuillaan. Kehotamme sinua täten tutustumaan käyttämiesi sosiaalisen median palveluiden tietosuojakäytäntöihin.

Asiakaspalvelutiimimme soittamat ja vastaanottamat puhelut kautta tallennetaan tai niitä valvotaan laadun takaamiseksi, henkilökunnan kouluttamiseksi ja todistusaineistoksi mahdollisten riitatilanteiden varalta sekä analytiikkaa varten. Puhelutallenteita säilytetään näiden Yksityisyyden suojaa koskevien käytäntöjemme mukaisesti. Puhelun aikana sinulta saamiamme henkilötietoja käsitellään näiden Yksityisyyden suojaa koskevien käytäntöjemme ehtojen mukaisesti.

Vuorovaikutuksesi kanssamme verkkopalveluidemme, kuten chat-palvelumme, kautta tallennetaan ja sitä valvotaan laadun takaamiseksi, henkilökunnan kouluttamiseksi ja todistusaineistoksi mahdollisten riitatilanteiden varalta. Näitä tietoja käsitellään ja säilytetään näiden Yksityisyyden suojaa koskevien käytäntöjemme mukaisesti.

Miten käytämme tietojasi

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin Tarkoituksiin voidaksemme: Tuottaa Palveluita, johon sisältyy palveluiden, tuotteiden ja toimintojen tarjoaminen sinulle Palveluidemme kautta täyttääksemme toiveesi mukaan lukien muun muassa LEXYLin ja kumppaneidemme kanssa tehtyjen varausten mahdollistaminen ja käsittely, matkailualan kumppaneiden arviointi, matkailualan kumppaneiden tuotteiden ja palveluiden maksaminen Palveluidemme kautta, tilitietojesi ja henkilöllisyytesi Vahvistaminen siinä määrin kuin on tarpeen, että voit kirjautua Palveluihimme ja että voimme varmistaa tilisi turvallisuuden. Näyttää tilisi sivuilla varauksesi, jotka on tehty konsernin yritystemme verkkosivujen, sovellusten tai muiden palveluiden kautta. Kommunikoida kanssasi tiliisi tai Palveluidemme käyttöön, tuotteisiin ja/tai toiminnallisuuteen liittyvien asioiden tiimoilta (esim. pyytää arvioita tai palautetta, lähettää tilaamiasi ilmoituksia, lähettää matkasuunnitelmiin liittyviä päivityksiä, lähettää varausvahvistuksia, lähettää sähköpostia tiedonannon tai hallinnon takia tai muita lain vaativia ilmoituksia); vastata kommentteihisi ja kysymyksiisi ja muulla tavoin tarjota asiakaspalvelua. Lähettää markkinointiviestejä, mukaan lukien tiedotteita ja muita markkinointiviestejä LEXYLin, konsernin yritysten ja liikekumppaniemme tarjoamista palveluista ja tuotteista, joiden uskomme kiinnostavan sinua, lain sallimissa rajoissa. Tarjota ja parantaa Palveluitamme ja kehittää tuotteita ja palveluita, mukaan lukien analytiikan käytön ymmärtääksemme paremmin, miten käytät Palveluitamme kehittääksemme tuotteitamme, verkkosivujamme, sovellustamme ja palveluitamme ja parantaaksemme käyttäjäkokemusta. Käsitellä ja toimittaa kilpailuun osallistumisia ja voittoja Käsitellä maksutietojasi. Tuottaa palveluita ja tietoa matkailualan kumppaneille, mukaan lukien käyttäjien palautteen ja käytön tietojen jakaminen. Räätälöidä Palveluidemme käyttökokemustasi esimerkiksi tekemällä johtopäätöksiä tai yhdistämällä erilaisia sinusta keräämiämme tiedonpalasia tarjotaksemme parempia hakutuloksia tai muuten räätälöidäksemme Palveluitamme vastaamaan asetuksiasi tai rajoituksiasi paremmin. Tarjota sinulle merkityksellisempiä mainoksia Palvelussamme ja sen ulkopuolella, mukaan lukien sinuun kohdistuva mainonta Palvelussamme ja sen ulkopuolella. Tutkia ja estää petollisia, luvattomia tai laittomia toimia. Noudattaa käytäntöjämme, toimintamenetelmiämme ja laillisia velvoitteita, mukaan lukien lainvalvontaviranomaisten tai valtion viranomaisten pyyntöjen noudattaminen, oikeudenkäyntiasioiden huomioiminen ja lain edellyttämien oikeuksien ja velvollisuuksien harjoittaminen. Kuten olet muulla tavalla antanut suostumuksesi ja tarvittaessa tai sovellettavan lain sallimissa rajoissa. Jos annat suostumuksen henkilötietojesi käyttöön muulla tavalla, voit peruuttaa kyseisen suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta.

Voit tehdä henkilötietojasi koskevia valintoja. Joissain tapauksissa voit esimerkiksi estää henkilötietojesi käytön näihin Tarkoituksiin.

Tietojesi siirto ulkomaille.

Luovuttamalle meille vapaaehtoisesti henkilökohtaisia tietojasi annat meille suostumuksesi sen käyttöön tämän Tietosuojaselosteen ja suostumuksen mukaisesti. Internetin luonteesta johtuen sivustolla käymäsi kommunikaatio liikkuu väistämättä kansainvälisten rajojen yli, jos vierailet sivustolla muualta kuin Yhdysvalloista. Vierailemalla sivustolla hyväksyt kommunikaation siirtoon. Jos luovutat henkilökohtaisia tietojasi sivustolle, tunnustat ja hyväksyt, että luovuttamasi tiedot saatetaan siirtää nykyisestä sijainnistasi Lexylin ja sen kumppaneiden, toimijoiden ja palveluntarjoajien tiloihin ja palvelimille. Näihin toimijoihin on viitattu tässä tekstissä ja ne sijaitsevat Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Rekisteröityminen

Jotta voit käyttää tätä sivustoa, käyttäjän on ensin täytettävä rekisteröitymismislomake. Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjä on velvollinen antamaan yhteystiedot (nimi ja sähköpostiosoite) ja luomaan käyttäjänimi ja salasana. Tätä tietoa käytetään käyttäjän kontaktointiin palveluista sivustollamme joista he ovat ilmaisseet kiinnostuksensa. Lexyl ei vaadi käyttäjää antamaan demografisia tietoja, kuten tulotaso ja sukupuoli, eikä yksilöllisiä tunnisteita, kuten sosiaaliturvatunnus.

Evästeet

Eväste on pala tietoa tallennettuna käyttäjän kovalevylle, joka sisältää tietoja käyttäjästä. Evästeen käyttöön ei liity henkilökohtaisia tietoja sivustomme käytöstä. Esimerkiksi asettamalla evästeen sivustollemme, käyttäjän ei tarvitse kirjautua sisään salasanalla, mikä säästää aikaa joka kerta kun he käyvät sivustollamme. Jos käyttäjä haluaa tilapäisesti poistaa tämän toiminnon, hän voi tehdä sen klikkaamalla uloskirjautumis-linkkiä. Jos käyttäjä hylkää evästeen, hän voi silti käyttää sivustoamme. Evästeet voivat myös auttaa meitä seuraamaan ja kohdistamaan käyttäjiemme mielenkiinnon kohteita sivustollemme käyttömukavuuden lisäämiseksi.
Lue lisää ja muokkaa evästeasetuksiasi

Lokitiedostot

Käytämme IP-osoitteita analysoidaksemme suuntauksia, hallinnoidaksemme sivustoa, jäljittääksemme käyttäjän liikkumista, ja kerätäksemme laajoja demografisia tietoja koontikäyttöön. IP-osoitteita ei ole linkitetty henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin.

Linkit

Tämä sivusto sisältää linkkejä muille sivustoille. Huomaa, että Lexyl Travel Technologies ei vastaa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä. Kannustamme sivustoltamme lähteviä käyttäjiä lukemaan jokaisen henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja keräävän Web-sivuston tietosuojakäytännön. Tämä tietosuojalausunto koskee vain tämän Web-sivuston keräämiä tietoja.

Turvallisuus

Kaikki käyttäjistä kerätty tieto, eli ei ainoastaan ylempänä mainittu arkaluonteinen tieto, pysyy toimistomme sisällä. Vain niillä työntekijöillä, jotka tarvitsevat tietoja tietyn tehtävän suorittamiseen (esim. laskuttamiseen tai asiakkaan palvelemiseen), on pääsy henkilötietoihin. Palvelimme, joilla henkilötietoja säilytetään, sijaitsevat turvallisessa ympäristössä.

Erkoistarjoukset

Lähetämme kaikille uusille jäsenille tervetuloa-sähköpostin varmistaaksemme käyttäjätunnuksen ja salasanan. Pitkäaikaiset jäsenet saavat tietoa uusista ryhmistä tai hotellitarjouksista, jotka liittyvät heidän liiketoimintaan. Kunnioituksesta käyttäjien yksityisyyttä kohtaan annamme mahdollisuuden estää näiden viestien vastaanottamisen.

Sivuston toiminta

Lexyl Travel Technologies käyttää kolmannen osapuolen seuranta-apuohjelmaa seuratakseen loppukäyttäjän toimintaa sivustollamme evästeiden kautta. Aktiivisuutta seurataan, jotta voisimme tehdä sivustostamme helpon selata, ja selvittääksemme, mikä sivustomme alueet kiinnittävät eniten huomiota. Seurattuja tietoja ovat haetuin sivu, vähiten haettu sivu, suosituin sisääntulosivu, suosituin kulkureitti sivustolla, käyttäjien kaupungit, keskimäärin vietetty aika sivustolla jne.

Sivuston ja Palvelun päivitykset

Lähetämme käyttäjille sivuston ja palvelun päivitysilmoituksia. Jäsenet eivät pysty estämään palvelutiedotuksia, jotka sisältävät tärkeitä tietoja palvelusta. Olemme yhteydessä käyttäjään sivustomme päivityksistä ja huolloista sekä käyttäjätiliä koskevissa asioissa sähköpostitse tai puhelimitse.

Henkilökohtaisten tietojen korjaaminen / päivittäminen

Jos käyttäjän henkilökohtaiset tiedot muuttuvat (esim. postinumero), tai jos käyttäjä ei enää halua palvelujamme, pyrimme tarjoamaan tavan korjata, päivittää tai poistaa kyseisen käyttäjän henkilötietoja.

Kolmansien osapuolien mainokset

Käytämme ulkopuolisia markkinointiyrityksiä tarjoamaan mainoksia, kun vierailet Sivustollamme. Nämä yritykset saattavat käyttää tietoja (pois lukien nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi) käynneistäsi tällä ja muilla verkkosivuilla tarjotakseen sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä ja siitä, miten voit estää kyseisiä yrityksiä käyttämästä tietojasi, mene osoitteeseen www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

Muutosten ilmoittaminen

Jos päätämme muuttaa tietosuojakäytäntöämme, ilmoitamme muutoksista kotisivullamme, jotta käyttäjät ovat aina tietoisia siitä, mitä tietoja keräämme, kuinka käytämme niitä ja missä olosuhteissa. Jos jossain vaiheessa päätämme käyttää yksilöiviä tietoja eri tavalla kuin tietojen keräyshetkellä, ilmoitamme käyttäjille sähköpostitse. Käyttäjät saavat valita, käytämmekö heidän tietojaan eri tavalla. Käytämme tietoja sen tietosuojakäytännön mukaisesti, joka oli voimassa tietoja kerätessä.

Lakisääteiset velvoitteet

Vaikka teemme kaikkemme turvataksemme käyttäjien yksityisyyttä, saatamme joutua luovuttamaan henkilökohtaisia tietoja lain niin vaatiessa, jos meillä on hyvä syy uskoa, että tällainen toiminta on tarpeen noudattaaksemme nykyistä lainsäädäntöä, tuomioistuimen määräystä tai jurisista prosessia sivustollamme.

EU:n yleinen tietosuoja-asetus

Lexyl käsittelee henkilötietoja ainoastaan ryhmäkoordinaattorien kirjallisten ohjeiden pohjalta ja käyttöehtojemme sekä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti (paitsi jos Lexylin tulee muuten toimita näin sovellettavan lain noudattamiseksi, jolloin Lexyl ilmoittaa ryhmäkoordinaattoreilleen kyseisistä lakiin perustuvista vaatimuksista, paitsi jos sovellettava laki estää tämän), ja ryhmäkoordinaattori vahvistaa, että sen Lexylille toimittavat kirjalliset ohjeet on tarkoitettu henkilötietojen käsittelyyn käyttöehtojen vaatimusten toteutumisen takaamiseksi. Lexyl ilmoittaa ryhmäkoordinaattoreille jos, Lexylin mielestä, jokin ohje rikkoo sovellettavia EU:n tietosuoja ja -turvalakeja;

Käyttöehtojen purkauduttua tai rauettua tai ryhmäkoordinaattorin niin pyytäessä Lexyl poistaa tai palauttaa kaikki henkilötiedot paitsi, jos Lexyl ei voi tuhota henkilötietoja (varmuuskopioinnin tai lainsäädännöllisten seikkojen takia), jolloin Lexyl jatkaa näiden vaatimusten turvaamista toistaiseksi ja lopettaa välittömästi henkilötietojen muun käsittelyn ilman ryhmäkoordinaattorin etukäteen toimittamaa nimenomaista kirjallista suostumusta sovellettavan lainsäädännön rajoissa. Lexylin velvollisuus suojata henkilötiedot näiden vaatimusten mukaisesti ei pääty käyttöehtojemme irtisanomiseen;

Lexyl varmistaa, että sillä on käytössä asianmukaiset toiminnalliset ja tekniset menetelmät henkilötietojen suojaamiseen tietoturvarikkomuksilta;

Lexyl ilmoittaa ryhmäkoordinaattoreille ilman aiheetonta viivytystä jos sen tietoon tulee tapahtuneita tietosuojarikkomuksia, jolloin sen tulee antaa kohtuullisin määrin tietoa ja apua ryhmäkoordinaattorille, jotta tämä voi noudattaa tietosuojarikkomusten ilmoitusvelvollisuuttaan, joka sillä saattaa olla sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti (ja lainsäädännön vaatimassa aikataulussa);

Alakäsittelijät

Lexyl toimittaa pyynnöstä ryhmäkoordinaattorille listan henkilötietoja käsittelevistä alakäsittelijöistä;

Lexyl nimeää kolmannen osapuolen edustajia tai palveluntarjoajia alakäsittelijöiksi, kun kyseessä on henkilötiedot, joiden kohdalla Lexyl:

(A) allekirjoittaa alakäsittelijöiden kanssa kirjalliset sopimukset, joissa määritetään tietoturvaehdot, jotka ovat vähintään yhtä kattavat kuin näissä vaatimuksissa esitetyt ehdot;

(B) ilmoittaa ryhmäkoordinaattorille aiotuista olemassa olevien alakäsittelijöiden lisäyksistä ja korvaamisista ennen näiden nimittämistä;

(C) on edelleen täysin vastuussa ryhmäkoordinaattoreille käyttöehtojen rikkomuksista, jotka aiheutuvat sen alakäsittelijöiden toimista, virheistä tai laiminlyönneistä;

Jos ryhmäkoordinaattorilla on perusteltuja tietosuojaan liittyviä syitä epäillä, että Lexyl ei voi täyttää näiden vaatimusten sille asettamia velvollisuuksia Lexylin nimittämän alakäsittelijän takia, ryhmäkoordinaattori voi, seitsemän päivän sisällä nimityksen tiedonannon vastaanottamisesta, vastustaa Lexylin päätöstä nimetä kyseinen alakäsittelijä, jolloin Lexyl ei salli tämän alakäsittelijän nähdä henkilötietoja siihen asti, että ryhmäkoordinaattori on hyväksynyt nimityksen, alakäsittelijä on korvattu uudella tai luopunut vastalauseesta;

Lexyl ottaa käyttöön käytäntöjä ja menettelytapoja, joiden avulla se voi tarjota kohtuullista ja oikea-aikaista tukea ryhmäkoordinaattoreille vastatessaan mihin tahansa pyyntöihin, valituksiin, tai muihin viesteihin, jonka lähettäjä on mikä tahansa henkilö, jonka henkilötietoja Lexyl mahdollisesti käsittelee.

Rajat ylittävävät tiedonsiirrot

Lexyl ei siirrä (eikä salli yhdenkään kolmannen osapuolen siirtävän) henkilötietoja alkuperämaan ulkopuolelle paitsi, jos se huolehtii kyseisen siirron edellyttämien toimenpiteiden toteuttamisesta; ja

Kun kyseessä on ETA-data, Lexyl ei siirrä (eikä salli minkään kolmannen osapuolen siirtävän) kyseisia tietoja mihinkään Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuoliseen maahan paitsi, jos se ryhtyy toimenpiteisiin, joilla taataan, että tällainen ETA-datan siirto tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen luvun V mukaisesti. Epäselvyyden välttämiseksi mainittakoon, että nämä toimenpiteet saattavat käsittää Lexylin (tai kolmannen osapuolen, soveltuvin osin):

(A) taaten, että se käsittelee ETA-dataa maassa, jonka Euroopan komission on todennut riittäväksi yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 45 mukaisesti;

(B) ETA-datan käsittely Euroopan komission päätöksellä hyväksyttyjen tavanomaisten sopimuslausekkeiden (eli "mallilausekkeiden") mukaisesti;

(C) ETA-datan käsittely noudattaen sitovia yrityssääntöjä, jotka ovat ETA-maiden tietosuojaviranomaisten hyväksymiä; ja

(D) kun kyseessä on ETA-datan siirto Yhdysvaltoihin, kyseisten tietojen käsittely sovellettavien EU:n ja USAn ja/tai Sveitsin ja USAn tietosuojapuitteiden mukaisesti;

(E) Lexyl takaa, että kaikki henkilötietoja käsittelemään valtuutetut henkilöt (mukaan lukien Lexylin henkilökunta, edustajat ja alihankkijat) ovat tiukkojen salassapitosopimusten piirissä (olkoon kyseessä sopimukseen tai lakiin perustuva velvollisuus). Lisäksi Lexyl ei salli kenenkään henkilön käsitellä henkilötietoja, jos kyseiseen henkilöön ei päde salassapitovelvollisuus; ja

(F) kun kyseessä on ETA-data, Lexyl auttaa ryhmäkoordinaattoreita suorittamaan tietosuojan vaikuttavuusarvioita tietosuoja-asetuksin määrittelemissä rajoissa, ja vaadittaessa konsultoi asianmukaisia valvontaviranomaisia yleisen tietosuoja-asetuksen artiklojen 35–36 mukaisesti.

Lähetä henkilötietojen poistamista koskevat pyynnöt osoitteeseen GDPR [AT] hotelplanner.com. Mainitse ryhmän tarjouspyyntösi tunnus viestin aihekentässä.

Copyright © 2003-2019 Lexyl Travel Technologies, LLC. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöehdot | Yksityisyys | Cookies